Bureaus

Zoekt u een bureautafel voor uw kantoor of thuiswerkplek? Wij  bieden U  een breed assortiment aan bureautafels, variërend van voordelige budget bureaus tot ergonomische zit-sta bureaus en luxe directiebureaus. Bestel uw bureautafel eenvoudig en snel in onze webshop en selecteer uw gewenste afmetingen, bureaublad, frame en toebehoren. Voor elk interieur vindt u bij ons passende bureautafels. Van moderne kantoorbureaus tot klassieke of zelf industriële bureautafels. Ladeblokken, kantoor dressoirs en andere bijbehorende producten vindt U bij ons. Heeft u meerdere bureaus nodig? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op de productpagina van de bureautafel(s) die u graag zou aanschaffen. Voor complete kantoorinrichtingen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. De Kantoormeubelenspecialist heeft ruime ervaring op het gebied van complete projectinrichtingen en wij komen graag een keer langs bij u op kantoor om een uitgebreid plan op te stellen van wat er zoal mogelijk is binnen uw bedrijf en kantoorpand.

14 artikel(en)

14 artikel(en)

Bureaus / Werkplekken

De meeste mensen brengen dagelijks ongeveer een derde van de tijd door op het werk. Daarom is het belangrijk dat de inrichting van de werkplek voldoet aan de daarvoor gestelde veiligheids- en gezondheidseisen.

Om te beginnen biedt een goede werkplek voldoende armslag om de werkzaamheden naar behoren te kunnen verrichten.

We hebben een groot assortiment bureaus en tafels voor gebruik in uw kantoor of thuiswerkplek. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren. De bladen van alle bureaus en tafels zijn afgewerkt met een toplaag van melamine. Dit zorgt ervoor dat de bladen tegen een stootje kunnen, kras vast zijn, niet spiegelen bij lichtinval en bovendien gemakkelijk zijn schoon te maken.

De gemiddelde hoogte van een kantoor bureau of tafel is 72,5cm. Indien u het bureau in hoogte wenst te verstellen kunt u kiezen voor een in hoogte verstelbaar frame. Bij het regelmatig in hoogte verstellen is een bureau aan te raden die u elektrisch of met een slinger in hoogte kunt verstellen. Dit is geschikt voor kantoren waar veel verschillende mensen aan een bureau zitten. In de meeste gevallen zal een standaard in hoogte verstelbaar bureau voldoen.