Bureaustoelen

Naast dat een bureaustoel van de Kantoormeubelenspecialist comfortabel is, zorgt een ergonomische gevormde bureaustoel ook nog eens voor een hogere arbeidsproductiviteit. Een goede stoel zorgt ervoor dat u zonder problemen de hele dag achter uw bureau kunt zitten zonder rug- of nekklachten. Het is daarbij belangrijk dat de hoek van zowel de armen als de benen ongeveer 90 graden bedraagt.

Ieder lichaam is anders en heeft andere vormen van ondersteuning nodig. De bureaustoelen in onze webshop zijn op verschillende manieren aan uw eigen voorkeuren aan te passen. Zo zijn bij de meeste bureaustoelen de zitting, lendensteun en armsteunen precies zo in te stellen zoals u graag wilt. Dit zit niet alleen comfortabeler, maar zorgt er ook voor dat de kans op lichamelijke klachten aanzienlijk kleiner wordt.

Neemt u gerust en geheel vrijblijvend contact op !!! Via telefoon of e-mail

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Bureaustoelen

De bureaustoelen zijn ergonomisch, comfortabel en van goede kwaliteit bij Kantoormeubelenspecialist. De verschillende materialen en functies met als uitgangspunt een hoog zitcomfort maakt werken ontspannen, comfortabel en efficiënt. De bureaustoelen en directiestoelen zijn zowel geschikt voor het kantoor als voor thuis. Bij Kantoormeubelenspecialist  kun je kiezen tussen een bureaustoel, directiestoel of ergonomische bureaustoel. Bij langdurig zitten is het belangrijk om de juiste houding aan te nemen. Een goede kantoorstoel verbetert het werkklimaat en voorkomt lichamelijke klachten. De draaistoelen zijn vaak uitgerust met armsteunen, in hoogte verstelbare rugleuningen, in diepte verstelbare zittingen en synchroon mechaniek. Er zijn verschillende bureaustoelen in verschillende stijlen, functies en kleuren. Je vindt er vast eentje die past bij jouw werkplek! Heb je hulp nodig bij het kiezen van je juiste stoel?