Kantine

Toe aan een nieuwe kantine inrichting? De Kantoormeubelenspecialist is een ervaren projectinrichter en levert regelmatig unieke en sfeervolle inrichtingen voor bedrijfskantines en schoolkantines. Een gezonde schoolkantine of een kantine met overlegplekken, wat uw wensen ook zijn. De meubelen worden afgestemd op de ruimte, de hoeveelheid gebruikers en het gebruik ervan. Op scholen wordt er vaak gebruik gemaakt van stevige materialen die makkelijk schoon te houden zijn. Voor een bedrijfskantine is alles mogelijk, een luxe kantine inrichting voor uw medewerkers of een praktische kantine voor een snelle lunch. De diversiteit in meubelen en stoelen zorgt ervoor dat wij voor elke aanvraag een geschikte oplossing kunnen bieden.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Schoolkantine
Een schoolkantine is een veelgebruikte ruimte, honderden scholieren komen hier dagelijks eten, ontspannen en wellicht nog een klein beetje studeren voor de aankomende toets. De meubels die in een schoolkantine staan moeten tegen een stootje kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. De schoolkantine dient als een visitekaartje voor de school, het is dan ook leuk om de huisstijl in de kantine inrichting te verwerken. Gepersonaliseerde treinbanken zijn hier ideaal voor. Grote kantinetafels en stevige kantinestoelen kunnen niet ontbreken in de schoolkantine. Door losse poefen en banken in te zetten worden er meerdere zitplekken gecreëerd.

Bedrijfskantine
Een bedrijfskantine wisselt natuurlijk van formaat maar dat het een uitnodigende plek moet zijn voor werknemers staat vast. Een trend is om massief houten tafels in te zetten voor een huiselijke sfeer, samen met moderne stoelen. Ook hoge tafels en barkrukken zijn een leuke afwisseling in het interieur. Zo wordt de kantine een plek waar medewerkers graag even bijkomen, gasten kunt ontvangen en waar u zelfs informele vergaderingen kunt houden.