Kantoorinrichting

In deze rubriek vind u allerlei zaken die van belang zijn voor de verdere inrichting van uw kantoor. Wij leveren alle meubilair voor een goede ontvangst in uw organisatie. ook zijn wij dé specialist op het gebied van ergonomie en akoestiek en over beide kunnen wij u uitgebreid adviseren. Bel of mail de Kantoormeubelenspecialist!

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Kantoorinrichting | Kantoormeubelenspecialist

Kantoorinrichting draait om veel meer dan mooie werkplekken met hip kantoormeubilair, een stijlvolle kantine of een gelikte ontvangstruimte. Wij zijn ervan overtuigd dat een ruimte moet passen bij de gebruikers en bezoekers, zodat zij zich op hun plek voelen en het maximale uit hun werk, studie of bezoek kunnen halen. Onze kantoorinrichtingsconcepten gaan daarom altijd uit van mensen en hoe zij een ruimte beleven.

Levendige ruimtes

Een ruimte is nooit statisch. Het gebruik verandert gedurende de dag. Bij veel bedrijven varieert het van een handjevol mensen dat rustig opstart in de ochtend, tot spitsuur in de middag, als het pand volloopt met collega’s en klanten, waarna de rust weer langzaam terugkeert in de avond. Zeker bij kantoren met flexibele werkplekken is die variatie in drukte een aandachtspunt. Mensen functioneren namelijk optimaal als ze de juiste balans kunnen vinden tussen interactie met collega’s en geconcentreerd werken. Zo kan een goed ingericht kantoor bijdragen aan medewerkerstevredenheid en -productiviteit, maar ook aan klanttevredenheid en imago.

Meer dan meubilair

Afhankelijk van de gebruikersbehoeften van een kantoorruimte, kijken wij hoeveel werkplekken er nodig zijn en wat voor. Een flexplek is voor ons bijvoorbeeld nooit een doel op zich, want zeker niet elke functie leent zich ervoor. Waar sommige mensen maar een klein werkblad nodig hebben om hun laptop open te klappen, werken anderen met meerdere schermen en een scala aan apparatuur. Een werkplek is voor ons ook veel meer dan alleen een bureau, een stoel en een kast. Factoren als akoestiek, lichtinval en temperatuur nemen we mee. Kortom: we houden rekening met alle facetten van een ruimte om te komen tot een kantoorinrichting die aansluit op uw doelen en behoeften.