Opbergkasten

Kantoorkasten hebben naast opbergruimte veel te bieden! Er zijn vele keuzes te maken in de maten van de kasten en waarvoor u de kast wilt gebruiken. Kasten in verschillende maten verkrijgbaar en met verschillende indelingen. Soms zit de kast vol met legborden, de andere keer prefereert de klant een kast met hangmapframes.

Wanneer u een kantoorkast zoekt kunt u het beste als eerst de maat bepalen. Is het nodig een hoge roldeurkast neer te zetten of is een ladeblok voldoende? Het bepalen van de nodige kastruimte kunt u het beste per medewerker doen. In de nieuwe kantoortuinen zien we vaak dat medewerkers een gezamenlijke kast hebben en deze ruimte delen. Er zijn 3 standaard kantoorkasten; de roldeurkast, schuifdeurkast en de draaideurkast. De namen van deze kasten zeggen het al. Daarnaast wordt het traditionele ladeblok ook nog vaak toegepast.

 Wilt u hier meer over weten? We staan voor u klaar met hulp en deskundig advies! Bel ons gerust of stuur een e-mail

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een opgeruimd kantoor verbetert de productiviteit en draagt bij aan een comfortabele werksfeer. Berg je documentatie en kantooraccessoires op in een mooie kantoorkast. Er zijn tal van mogelijkheden verkrijgbaar, afhankelijk van het product of functie. Bij Kantoormeubelenspecialist vind je een ruim assortiment van opbergkasten, schuifdeurkasten, roldeurkasten enzovoorts. Passen de standaardmaten niet in de ruimte? Wij verzorgen ook kantoormeubelen op maat zodat je opbergruimte perfect aansluit in je werkplek. Je kunt de kasten en opbergsystemen direct online bekijken en bestellen.