Schuifdeurkasten

Onze schuifdeurkasten-serie is voorzien van een hoogwaardige techniek voor soepel en fluisterstil lopende schuifdeuren. Uit voorraad leverbaar in 3 verschillende hoogtes. Afhankelijk van het aantal ordners dat u gaat opbergen.
Hoogte 120 cm voor 3 ordners hoog. Hoogte 156 cm voor 4 ordners hoog en de hoogste kast 192 cm voor 5 ordnerrijen hoog.

De schuifdeurkasten-serie kent nog veel meer mogelijkheden. Zoals akoestische schuifdeuren of schuifdeuren aan beide zijden, zodat de ook als diverder is te gebruiken. Graag adviseren wij u over de talloze mogelijkheden van deze prachtige kantoorkasten. 

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Uw kantoortuin inrichten met akoestische schuifdeurkasten helpt bij visuele afscheiding maar vooral om de harde klanken te dempen en te verminderen. Deze schuifdeurkasten zijn uitermate geschikt voor plaatsing in open, multidisciplinaire kantooromgevingen. De kasten zijn bij uitstek geschikt als ruimteverdeler van de werkomgeving. Door de keuzevrijheid van akoestische deuren en vaste panelen kunnen de kasten aan beide zijden toegankelijk worden gemaakt. Het ontwerp van de kasten is modulair en biedt daardoor een grote keuzevrijheid in maatvoering, functionaliteit en afwerking. Deuren, topbladen, achter- en zijpanelen zijn verkrijgbaar in gelakt staal, houtdecor en zelfs gestoffeerd. De geperforeerde stalen deuren, voorzien van geluiddempend materiaal, bieden een optimale akoestische werking en dragen significant bij aan het verbeteren van het comfort van uw werkomgeving.