Vergadertafels

Onze vergadertafels zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Ga je voor een rechthoekige tafel, vierkante tafel, ronde of ovale tafel? Alle modellen hebben verschillende standaardmaten en kun je kiezen uit meerdere kleuren. Kies de vorm die geschikt is voor de ruimte. Vind hier een vergadertafel die aan jouw eisen voldoet en past binnen jouw kantoorinrichting.

Bij het kopen van een vergadertafel is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte waar de tafel in komt te staan. Qua afmeting moet er voldoende ruimte zijn om langs de tafel te lopen. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan met hoeveel personen er aan de tafel gezeten moet worden. Is de tafel geschikt voor 8 personen, 10 personen of voldoet enkel een grote vergadertafel geschikt voor meer dan 12 personen.

Om uit te rekenen hoeveel vergaderstoelen er aan de tafel passen kan worden gerekend met een breedte van 80cm per stoel. De vorm van een tafel kan bijdragen aan de uitstraling van de ruimte. Afhankelijk van de wensen kan er gekozen worden voor een ovale vergadertafel, maar ook een rechte, vierkante en ronde vergadertafel behoren tot de mogelijkheden. Bij een ovale of ronde tafel is het gemakkelijker om tijdens een vergadering elkaar aan te kijken, terwijl een rechte tafel vaak praktischer in een ruimte geplaatst kan worden.

Wilt u meer weten over de juiste vergaderplek voor uw organisatie? Bel of e-mail de Kantoormeubelenspecialist.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Vergadertafels

Staand vergaderen

Het is al lang geen hype meer. Staand vergaderen is het kantoorleven binnengemarcheerd om er te blijven. Geen wonder, want (als we de wetenschap mogen geloven) gaat een vergadering zonder stoelen wel 34% sneller – en leef je ook nog eens minstens 10% langer omdat staan gezonder is!

Ergens in de verte hoor je je naam. Verdwaasd stop je met uit het raam turen en schrik je als je merkt dat iedereen in de ruimte je aankijkt. O ja, je was aan het vergaderen.

Maar het is zo makkelijk om weg te suffen, na een dik uur in deze (comfortabele) stoel, terwijl andere mensen om de beurt iets vertellen waarvan je na 5 minuten de weg al kwijt bent. Je was even weggedommeld, en jij was niet de enige die niet bij de les was. Naast je zie je je collega zijn e-mail checken en tegenover je zit er iemand al flink te gapen.